Ruskariehassa poniajelua ja liigapelaajia

0

Perinteinen Lions Club Laitilan Ruskarieha järjestetään ensi sunnuntaina 11.10. kello 12–15 Vihtorinkadun varrella A-katsastuksen piha-alueella.Tarjolla on monipuolista ohjelmaa  lapsiperheille ja muillekin  ulkoilijoille kauneimman ruskan aikaan.
Ohjelmassa on muun muassa poniajelua, arvauskilpailuja ja erilaisia pelejä ja leikkejä. Autoista kiinnostuneet voivat tutustua uuteen ja vanhaan autokalustoon henkilöautoista ambulanssiin.
Ruskariehassa on tarjolla myös kiekkomiesten kuulumisia. Paikalle ovat lupautuneet Rauman Lukon SM-liigapelaajat Janne Lahti ja Miko Malkamäki. Janne Lahti on kerännyt juuri alkaneella kaudella  jo neljä tehopistettä kahdella maalilla ja kahdella syöttöpisteellä.
Myynnissä on muurinpohjalettuja, kahvia ja makkaraa. Lapsille on mehutarjoilu.