Teknisen johtajan virkaan 15 hakijaa

0

Laitilan teknisen johtajan virka vapautuu eläköitymisen vuoksi ensi vuoden alkupuolella. Virkaan on tullut määräaikaan mennessä 15 hakemusta.

Paikkaa ovat hakeneet Laitilan tekninen työnjohtaja Leila Lerkki Nousiaisista, raisiolainen Mynämäen tekninen johtaja Timo Oja, turkulainen projekti-insinööri Kyösti Heino, projektijohtaja Matti Kerkelä Lappeenrannasta, uusiutuvan energian asiantuntija Seppo Kiljo Mustasaaresta, koskenkorvalainen logistiikka-asiantuntija Juha Mäntymaa, paraislainen
senior HW manager Jari Ojala, kiinteistöpäällikkö Tapio Ollikainen Mustasaaresta, valvoja Jani Peltomäki Laitilasta, raisiolainen liiketoimintapäällikkö Jussi Piirilä, työnjohtoharjoittelija Joni Rosenberg Nakkilasta, turkulainen kunnallistekniikan suunnittelija Juha Saarinen, raumalainen toimitilainsinööri Kimmo Salminen, project director Janne Tanhuanpää Loimaalta ja kiinteistöhallintapäällikkö Jari Ukkonen Raumalta.

Laitilan tekninen johtaja Tapani Kokemäki on jäämässä eläkkeelle ensi vuoden helmikuussa.