Anna Eriksson julkaisi joululevyn

0
Anna Erikssonin tulkitsemista rakastetuista joululauluklassikoista saatiin nauttia viime vuonna myös Laitilan kirkossa. Pian niitä pääsee kuulemaan uudelta Gloria-joulualbumilta. Kuva: Matti Pyykkö
Anna Erikssonin tulkitsemista rakastetuista joululauluklassikoista saatiin nauttia viime vuonna myös Laitilan kirkossa. Nyt niitä kuullaan hänen uudelta Gloria-joulualbumiltaan. Kuva: Matti Pyykkö

Uudessakaupungissa perheineen asuva laulaja-lauluntekijä Anna Eriksson on julkaissut uuden joululevyn. Gloria-albumille on taltioitu samat kappaleet, joita Eriksson esitti viime vuonna Maa on niin kaunis -joulukonserttikiertueellaan kirkoissa eri puolella Suomea.

Eriksson sanoo olevansa erittäin tyytyväinen runsaat puoli vuotta kestäneen levytysurakan lopputulokseen. Hänen oma suosikkinsa on Sylvian joululaulu.

– Siinä on upea melodia sekä ihan mielettömän hieno teksti. Myöskään laulua Tuikkikaa oi joulun tähtöset ei voi kuunnella liikuttumatta.

– Monissa näissä suomalaisissa klassikoissa pohditaan elämää ja ajankulua. Ja vaikka niissä on tiettyä melankoliaa, mukana on silti aina myös ilo, Eriksson sanoo.

 

Lue lisää 27.11.2015 lehdestä