Huomenna vietetään Tokmannin avajaisia

0

Kauppaketju Tokmanni avaa uuden myymälän Laitilassa torstaina kello 9.Uusi myymälä korvaa paikkakunnalla 5. joulukuuta suljettavan Tokmanni-myymälän. Uuden myymälän avajaistilaisuudessa Tokmannia edustavat toimitusjohtaja Heikki Väänänen ja myyntijohtaja Panu Porkka. Avajaispuheet tilaisuudessa pitävät Väänänen ja Laitilan kaupunginjohtaja Jukka Alkio.

Laitilan uusi Tokmanni on edeltäjäänsä merkittävästi isompi ja tarjoaa kattavan valikoiman esimerkiksi kuivia elintarvikkeita, vaatteita ja asusteita sekä kodin käyttötavaroita, kuten taloustavaroita, kodintekstiilejä, työkaluja sekä vapaa-ajan, teknokemian ja kodintekniikan ja viihteen tuotteita. Myymälässä on taxfree-palvelut ja Tokmannin verkkokaupan nouto- ja Veikkauksen pelipiste. Myymälän kokonaispinta-ala on noin 2 500 ja myyntipinta-ala noin 2 100 neliömetriä. Uuden liikkeen yhteydessä palvelee erillinen puutarhamyymälä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme avata uuden Tokmannin Laitilaan. Uusi liike on vanhaa myymälää paitsi tilavampi myös viihtyisämpi ja avarampi. Uskomme vahvasti uuden myymälämme olevan alueen asukkaiden mieleen, toimitusjohtaja Heikki Väänänen kertoo.

Tokmanni palvelee Laitilassa arkisin klo 8–20, lauantaisin klo 8–18 ja sunnuntaisin klo 12–18. Myymälä työllistää 13 henkilöä. Myymäläpäällikkönä toimii Tarja Nieminen.