Huumekuski ajoi poliisia karkuun

0

Uusikaupunkilaismiestä epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausainerikoksesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä ampuma-aserikoksesta.

Mies jäi kiinni sunnuntaiaamuna kello 10.15 Uudessakaupungissa. Henkilöautolla liikkellä ollut mies ajoi pysäytystä yrittänyttä poliisipartioita karkuun pitkin Jalavatietä jatkaen Tammitielle ja sieltä edelleen Honkatien kautta Terveystielle, jonne auto saatiin pysäytettyä.

Auton kyydissä oli yksi matkustaja. Kuljettaja antoi huumausainepikatestissä positiivisen tuloksen kannabiksen ja amfetamiinin osalta. Hänellä ei ollut voimassa-olevaa ajo-oikeutta. Autosta heitetettiin hieman ennen pysäytystä ulos pieni pussi, joka sisälsi huumausainetta. Poliisi löysi miehen autosta ampuma-aseen.