Kaivolassa ensi kesänä humoristinen musiikkinäytelmä

0
Kuva: Anne Jacksen
Viime kesänä Kaivolassa tehtiin äkkilähtö Tallinnaan. Kuva: Anne Jacksen

Kaivolan kesäteatterin ensi kesän näytelmä on nimeltään Rusetteja vanhasta muistista. Kyseessä on humoristinen musiikkinäytelmä, jonka tapahtumat sijoittuvat kuvitteelliseen, Laitilassa sijaitsevaan Perätuhton kylään.

Yhden perjantai-illan aikana ehtiikin tapahtua yllättävän paljon: kaupunkilaisten ja maaseudun väen törmäystä, ihastumisia räiskyy – ja toki sitä ylen katalaa juonittelua, vaan paljastetaan yksi taidemonumenttikin.

Näytelmän ohjaa Tiia Valavuo, musiikin ohjauksesta vastaa Markus Rantanen ja mittatilaustyönä Kaivolaan tehdyn näytelmän on käsikirjoittanut Marko Laihinen.

Näytelmä tulee ensi-iltaan 1. heinäkuuta.

Lue lisää 27.11.2015 lehdestä