Laitilassa Päivä paloasemalla -tapahtuma lauantaina

0
Hydraulisia pelastuslaitteita tarvitaan, jos palokunta saa hälytyksen liikenneonnettomuuspaikalle. Salla Virtanen ja Henry Ali-Mattila näyttävät mihin muun muassa auton purkamiseen käytettävä laite pystyy.
Hydraulisia pelastuslaitteita tarvitaan, jos palokunta saa hälytyksen liikenneonnettomuuspaikalle. Salla Virtanen ja Henry Ali-Mattila näyttävät mihin muun muassa auton purkamiseen käytettävä laite pystyy.

Laitilan paloasemalla on järjestetty koko perheelle suunnattu tapahtuma viimeksi 20 vuotta sitten. Tänä syksynä Laitilan VPK päätti osallistua valtakunnalliseen Päivä paloasemalla -tapahtumaan lauantaina 21.11.

– Ajatus tapahtuman järjestämisestä tuli siitä, että Laitilan VPK halusi tehdä toimintaansa tutummaksi ihmisille. Etteivät ihmiset näkisi meitä ainoastaan onnettomuustilanteissa, Salla Virtanen Laitilan VPK:sta sanoo.

Päivä Paloasemalla -tapahtuma on lauantaina 21.11. Laitilan paloasemalla kello 10-14.

 

Lue lisää 18.11.2015 lehdestä