Pähkinäpensaan päiväkodista kolme osastoa evakkoon

0
Pähkinäpensaan päiväkodin kolme osastoa siirretään homeongelman vuoksi mahdollosimman pikaisesti väliaikaistiloihin. Kuva: Solina Saarikoski
Pähkinäpensaan päiväkodin kolme osastoa siirretään homeongelman vuoksi mahdollisimman pikaisesti väliaikaistiloihin. Kuva: Solina Saarikoski

Laitilan päiväkodeille ei kuulu hyvää. Pitkin vuotta ollaan tuskailtu siitä, miten vuokratiloissa sijaitseva Vaahteraportin päiväkoti toimii epäkäytännöllisissä ja teknisiltä ominaisuuksiltaan riittämättömissä tiloissa. Pähkinäpensaan päiväkodissa puolestaan ollaan kesästä lähtien kamppailtu huonon sisäilman kanssa.

Nyt Pähkinäpensaan ongelmien syyksi on paljastunut home ja sitä on löytynyt laajemmalta alueelta kuin alkujaan osattiin epäillä. Tutkimuksissa löytyneet bakteeri- ja homelöydökset ajavat puolet päiväkodin osastoista evakkoon.

– Onhan tämä tilanne todella vakava, sanoo Laitilan sivistystoimenjohtaja Heli Kiertokari-Laitinen.

 

Lue lisää 17.11.2015 lehdestä