Yhteinen tapahtuma tekee yrityksen tutuksi

0
Kauppa kävi hyvin syksyn halpamyyntitapahtumassa. Yrittäjä Anne Paasmala (oik.), Auli Kujala ja Tanja Polojärvi sekä myyntiapuna ollut Eija Aaltonen olivat tyytyväisiä tapahtumaan. Kuva: Pirkko Varjo
Kauppa kävi hyvin syksyn halpamyyntitapahtumassa. Yrittäjä Anne Paasmala (oik.), Auli Kujala ja Tanja Polojärvi sekä myyntiapuna ollut Eija Aaltonen olivat tyytyväisiä tapahtumaan. Kuva: Pirkko Varjo

– Tällaisella yhteistapahtumalla on suuri merkitys pienelle yritykselle. Kun aikoinaan tulin ensimmäisen kerran Laitilaan huomasin, että ihmiset vähän vierastivat, mutta nyt he osaavat jo odottaa ja tulevat jälkeenpäinkin käymään liikkeessä, uusikaupunkilainen yrittäjä Eija Jefimoff vaateliike Reinholmilta sanoi. Hän osallistui keskiviikkona pidettyyn halpamyyntitapahtumaan Laitilassa.

Entiseen työvoimatoimistoon oli pystytetty vaaterekkejä ja esittelypöytiä kahdeksalta eri yritykseltä. Yhtä lukuun ottamatta kaikki olivat Uudestakaupungista.

– Kauppa on käynyt hyvin. Ensimmäiset pari tuntia täällä oli valtava tungos, Anne Paasmala Mariellasta kertoi.  Paasmala on useana vuonna vastannut halpamyyntitapahtuman järjestelyistä, tällä kertaa järjestelyvastuussa oli Rami Hyytiä Uudenkaupungin Kesportista.

 

Lue lisää 3.11.2015 lehdestä