Iso tunnustus Pyhärannan VPK:n päällikölle

0

Suomen Palopäällystöliitto on valinnut Vuoden sopimuspalokunnan päälliköksi Kai Saarisen Pyhärannan VPK:sta.

Palokunnanpäällikkönä Saarinen on johtanut varsinaissuomalaista Pyhärannan VPK:ta jo 22 vuoden ajan. Toimiessaan palokunnanpäällikkönä hän on laajentanut ja monimuotoistanut palokunnan toimintaa. Saarisen ansiosta Pyhärannan VPK:ssa toimii aktiivisen hälytysosaston lisäksi nykyään palokuntanuorten ja palokuntanaisten osastot.

Palokunnanpäällikkönä Saarinen tunnetaan ihmisläheisenä, diplomaattisena, kekseliäänä ja innostavana.

Suomen Palopäällystöliitto jakaa nyt ensimmäistä kertaa tunnustuksen, jonka tarkoituksena on paitsi kiittää tunnustuksen saajaa ansiokkaasta ja tärkeästä työstä palokuntatoiminnan hyväksi myös vahvistaa sopimuspalokuntien päälliköiden arvotusta sekä kannustaa näitä kehittämään aktiivisesti palokuntiensa toimintaa.