Kolaroija poistui paikalta

0

Uudessakaupungissa, Laivanrakentajantien ja Vakka-Suomen kadun valoristeyksessä, tapahtui tiistaina iltakuudelta kahden henkilöauton kolari. Kolarin toinen osapuoli poistui paikalta.

Paikalle jäänyt kuljettaja kertoi ajaneensa vihreän liikennevalon palaessa risteykseen Vakka-Suomen kadun suunnasta ja kääntyneensä oikealle Kalannin suuntaan. Samaan aikaan vasemmalta, sataman tai Raumantien suunnasta, ajoi risteykseen auto, johon Kalantiin kääntymässä ollut autoilija törmäsi.

Paikalta poistunut auto oli malliltaan porrasperäinen ja väriltään tumma. Auton oikeassa takakulmassa on kolarista aiheutuneita vaurioita.

Poliisi pyytää mahdollisia kolarin silminäkijöitä ja asiasta jotakin tietäviä ilmoittamaan havainnoista Uudenkaupungin poliisiaseman päivystykseen puh. 02 9541 7476 (virka-aika 8–16) tai sähköpostiosoitteeseen teemu.gronros@poliisi.fi.