Kun joulupukki lomautti tontut

0
Itäkulman joulunäytelmässä tontut lomautettiin. – Tulosvastuu on päivän sana. Korvatunturinkin on tehtävä voittoa, sanoi joulupukki (Max Mäkilä), mutta tuli myöhemmin toisiin aatoksiin. Robotit eivät pystyneetkään korvaamaan tonttuja. Kuva: Maria Suomi
Itäkulman joulunäytelmässä tontut lomautettiin. – Tulosvastuu on päivän sana. Korvatunturinkin on tehtävä voittoa, sanoi joulupukki (Max Mäkilä), mutta tuli myöhemmin toisiin aatoksiin. Robotit eivät pystyneetkään korvaamaan tonttuja. Kuva: Maria Suomi

Vaikka taivaalta piiskasi vettä ja maa huusi mustuuttaan, Itäkulman koulun seinien sisäpuolelle oli saatu viritettyä lämmin jouluinen tunnelma. Kynttilät valaisivat käytäviä, joulukuusi kohosi luokkien keskellä. Glögi ja joulutortut tuoksuivat.

– Joulujuhlan järjestäminen on pienelle koululle kova rutistus. Se vaatii paljon oppilailta ja opettajilta, totesi rehtori Maritta Latvanen.

Ei epäilystäkään etteikö joulujuhlan takana olisi useampi työtunti. Puvut, lavasteet ja esitykset oli suunniteltu ja toteutettu upeasti.

 

Lue lisää 22.12.2015 lehdestä