Laitilan keskustassa lukuisia susihavaintoja keskiviikkona

0
Laitilan keskustassa on nähty sutta muistuttava eläin. Kuvan susi ei liity tapaukseen.
Laitilan keskustassa on nähty sutta muistuttava eläin. Kuvan susi ei liity tapaukseen.

Laitilassa tehtiin useita susihavaintoja keskiviikkona aamupäivällä.

– Vieläkään ei ole täyttä varmuutta, että kyseessä on ollut susi. Mutta jos se on koira, kyseessä on kulkukoira, eikä sellainen kuulu luontoon, Laitilan riistanhoitoyhdistyksen puheenjohtaja Miika Yli-Karro sanoo.

Eläin voi olla myös koirasusi, joka on suden ja koiran risteytymä.

Sudeksi epäilty eläin oli tullut Kasitien yli Palttilan kohdalta ja jatkanut matkaansa itää kohti. Se oli yrittänyt ylittää Sirppujoen Kuusiston sahan kohdalla olevaa siltarakennelmaa pitkin, mutta pelästynyt jotain ja paennut takaisin Kasitien suuntaan.

 

Lue lisää 4.12.2015 lehdestä