Liikkumaan pääsee joululomallakin

0

Vaikka joulusta sääennusteen mukaan tuleekin musta, ei reipasta ulkoliikuntaa kannata unohtaa. Kevyen liikenteen väylät ja Matikan kuntorata tarjoavat mahdollisuuden jalankulkuun joka sauvoilla tai ilman. Näillä näkymin talviliikuntapaikkojen kunnostaminen siirtyy tammikuun puolelle.

Mikäli oleellinen sään muutos tulee aloittavat liikuntatoimen miehet hiihtolatujen ja luonnonjään pohjustukset heti kun olosuhteet sen mahdollistuvat.

Uimahallilla
laajemmat aukioloajat

Sisäliikuntatilojen osalta Laitilan liikuntapaikat tarjoavat mahdollisuuksia kinkunsulatteluun joulunaikaan ja vuodenvaihteessa. Uimahalli on jouluviikolla avoinna maanantaina kello 11–21, tiistaina kello 11–19, keskiviikkona kello 6–19. Halli menee kokonaan kiinni 24.–27.12. ja aukeaa jälleen maanantaina ja tiistaina 28.–29.12 kello 11–19, keskiviikkona kello 6–19, uudenvuoden aattona kello 11–19.

Alkuvuonna 2016 uimahalli on uudenvuoden päivän kiinni ja avoinna taas lauantaina kello 13–17. Viikolla 1 noudatetaan kello 11–19 aikataulua loppiaisen kiinnioloa lukuun ottamatta, minkä jälkeen koulujen alkaessa palataan vakiintuneeseen päivärytmiin.

Uimahalli on loppuvuonna siis aiempaa laajemmin avoinna. Erityisesti kannattaa huomioida keskiviikkojen pitkät aukiolot aamukuudesta iltaseitsemään asti ja kynttiläuinti keskiviikkona 23.12. kello 6–8.

Jäähalliin pääsee
välipäivinä

Jäähalli on suljettu 24.–26.12. sekä uudenvuodenpäivänä. Muuten koulujen joululoman aikana hallissa on tilaisuus arkisin maksuttomaan luisteluun niin, että aamupäivisin on mailaton vuoro kello 9–12. Iltapäivisin mailat ovat sallittuja kello 12.30–16 välisenä aikana.

Aiempaan tapaan aamupäivien mailattomillakin vuoroilla on alle 10-vuotiaiden mahdollista touhuta jääkiekko- tai ringettemailojen kanssa erikseen tähän rajatulla alueella.

Kunto-Kukko
normaalisti auki

Ainoa sisäliikuntapaikka, johon juhlapyhät eivät vaikuta on jäähallin yhteydessä toimiva Kuntokeskus Kunto-Kukko. Se on käytettävissä joka ikinen päivä kello 6–23 henkilökohtaisella kulunvalvontakortilla. Kortteja voi lunastaa jäähallin henkilökunnalta jäähallin aukioloaikoina.

Varppeen ja Kappelimäen salien liikuntavuoroissa pidetään taukoa toiminnan alkaessa taas lauantaina 2.1.

Urheilutalolla
ei juuri lomailla

Urheilutalolla taukoa ei paljoa pidetä liikuntatilojen ollessa kokonaan suljettuna vain 24.–25.12. Jouluviikolla ja tammikuun ensimmäisellä viikolla erityispyynnöstä onnistuu liikuntasalin käyttö vaikka päiväaikaan sulkapallon peluun tai muuhun varaamalla aika liikuntatoimistosta puhelimitse. 050 5180 589. Punttisali on normaalisti avoinna arkisin kello 8–21 ja viikonvaihteissa ja pyhinä kello 10–17 jouluaaton ja joulupäivän sulkemista lukuun ottamatta.

Avantouinteihin juhlapyhillä ei ole tänä vuonna vaikutusta vaan Särkijärven sauna lämpiää normaalisti sunnuntaisin kello 12–15 ja Mustajärven sauna lauantaisin kello 15.30–18.