Laitilassa järjestetään MM-kultajuhlat

1
Pikkuleijonien Aleksi Saarelaa ja ringeten Maria Perkkolaa ja Susanna Tapania juhlitaan Laitilassa 26.1. Kuva: Pasi Mennander
Pikkuleijonien Aleksi Saarelaa sekä ringeten Maria Perkkolaa ja Susanna Tapania juhlitaan Laitilassa 26.1. Kuva: Pasi Mennander

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Rami Aarikka lähetti välittömästi tekstiviestin Laitilan kaupunginjohtaja Jukka Alkiolle, kun Suomi oli tehnyt voittomaalin huippujännittävässä nuorten jääkiekon MM-kisojen finaaliottelussa tiistai-iltana. Viestin sanoma oli: nyt on juhla paikka.

Loppiaisen jälkeisenä päivänä järjestelyt olivat jo täydessä vauhdissa. Rami Aarikka ei kuitenkaan halua tässä vaiheessa antaa vielä muita tietoja kuin päivämäärän. Tiistaina 26. tammikuuta Tavataan tehtaalla -tapahtumaan kutsutaan kunniavieraiksi niin MM-jääkiekon kuin MM-ringetenkin jyskeläistaustaiset pelaajat.

– Tarkoitus on tehdä mukava urheiluhenkinen tapahtuma, Aarikka valottaa.

 

Lue lisää 8.1.2016 lehdestä

1 KOMMENTTI

  1. Hienoa että Rami Aariikka Järjestää MM juhlat ja muistaa MM mitalistteja . Nuoret urheilijoille on tärkeä saada tunnustusta. Ovat sen ansainneet sen . Harmittaa vaan että kaikkia nuoria ei arvosteta samalla lailla . Pyysin VIrvoitusjuomatehtaalla 500 e mainosta Kummipojalleni Jere Kiveiselle mut Aarikka vastasi että emme ponsoroi . Vaikka poika oli viime kesänä kunikuusraveissa 4 omalla hevosella ja nuorin kuski 36 vuoteen . Ja Jere ajaa ammatikseen valtakunnallisesti jo 75 raveja näkyvyys on isoa . Raviurheilu on toiseksi suurin seurattulaji heti jääkiekon jälkeen . Kyllä mä niin mieleni pahoitin ! T.Kotsu

Kommenttien lisääminen on estetty.