Mika Raula vahvoilla tekniseksi johtajaksi

0

Laitilan teknisen johtajan virka on ollut haettavana, sillä viran haltija Tapani Kokemäki jää eläkkeelle helmikuun alusta lähtien. Kaupunginhallitus valitsee todennäköisesti uuden teknisen johtajan kokouksessaan vielä tänään, jolloin se myös kuulee soveltuvuusarviointien tulokset.

Teknisen johtajan virkaan tuli kahdella hakukierroksella kaikkiaan 26 hakemusta ja virkaa täytettäessä kummankin hakukierroksen hakijat otetaan huomioon. Laitilan Sanomien arvion mukaan vahvoilla virkaan on laitilalainen Mika Raula, jolla on runsaasti Laitilan kaipaamaa kokemusta kuntasektorilta. Raula on toiminut muun muassa teknisenä johtajana Maskussa ja Mynämäellä sekä rakennuttajainsinöörinä Uudessakaupungissa. Parhaillaan Raula työskentelee Rauman kaupungin talotoimen johtajana.

Ensimmäisellä hakukierroksella virkaa hakivat Kyösti Heino Turusta, Martti Kerkelä Lappeenrannasta, Seppo Kiljo Mustasaaresta, Leila Lerkki Nousiaisista, Juha Mäntymaa Koskenkorvasta, Timo Oja Raisiosta, Jari Ojala, Paraisilta, Tapio Ollikainen Mustasaaresta, Jani Peltomäki Laitilasta, Jussi Piirilä Raisiosta, Joni Rosenberg Nakkilasta, Juha Saarinen Turusta, Kimmo Salminen Raumalta, Janne Tanhuanpää Loimaalta ja Jari Ukkonen Raumalta.
Haastatteluihin kutsutuista Kyösti Heino ja Jari Ukkonen lähetettiin soveltuvuusarviointiin, mutta Heino perui hakemuksensa tultuaan valituksia toiseen virkaan.
Viran hakuaikaa jatkettiin 16.12. saakka ja tällä toisella kierroksella hakemuksensa jättivät Pasi Hyvönen Maskusta, Olli-Pekka Korvenpää Raisiosta, Jani Koskinen Turusta, Ilkka Kujansuu Niinisalosta, Olli Lehtonen Uudestakaupungista, Jari Lehenberg Paraisilta, Ville Lehto Nousiaisista, Juha-Matti Paavola Laitilasta, Pasi Peltoniemi Porista, Mika Raula Laitilasta ja Tero Santamanner Nurmosta.
Toiselta hakukierrokselta soveltuvuusarviointiin lähetettiin Jani Koskinen sekä Mika Raula.