Mummo puhuu kuin teini

0
Kustaa Hiekka -kulttuuriviikko on monen toimijan yhteinen puristus. Sitä ovat olleet järjestämässä esimerkiksi kuvataiteen opettaja Jari Nordman, kaupungin kulttuurisihteeri Jukka Vehmas, Laitilan oppaat ry:n Lea Koskinen ja Virpi Rantala sekä Vakka-opiston Piia Allén, Vakka-Suomen musiikkiopiston Jussi Kauranen ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Hanna Mäkinen. Kuva: Maria Suomi
Kustaa Hiekka -kulttuuriviikko on monen toimijan yhteinen puristus. Sitä ovat olleet järjestämässä esimerkiksi kuvataiteen opettaja Jari Nordman, kaupungin kulttuurisihteeri Jukka Vehmas, Laitilan oppaat ry:n Lea Koskinen ja Virpi Rantala sekä Vakka-opiston Piia Allén, Vakka-Suomen musiikkiopiston Jussi Kauranen ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Hanna Mäkinen. Kuva: Maria Suomi

Kun muualla Suomessa eletään joulun ja uudenvuoden jälkeen hiljaiseloa, Laitilassa ei jäädä kotiin makaamaan. Vuosi 2016 alkaa komealla rytinällä, kun Kustaa Hiekka -kulttuuriviikko lämmittää kaupunkia.

Kahdeksannen kerran järjestettävän kulttuuriviikon teemana ovat linnut ja lapset eli laitilalaisittain linnu ja mukula.

– Teema näkyy erityisesti siinä, että koulut on otetuttu mukaan kulttuuriviikon tekoon, kertoo Vakka-Suomen musiikkiopiston rehtori Jussi Kauranen.

 

Lue lisää 15.1.2015 lehdestä