Esiopetusta myös päiväkodin vuorohoitoryhmässä

0
Laitilaan perustetaan uusi esikouluryhmä päiväkodin vuorohoito-osastolle. Kuva: Pekka Aho
Laitilaan perustetaan uusi esikouluryhmä päiväkodin vuorohoito-osastolle.
Kuva: Pekka Aho

Laitilassa on kuluvan lukukauden aikana järjestetty esiopetusta Kodjalan, Soukaisten ja Kappelimäen kouluissa sekä Pähkinäpensaan päiväkodissa.
Ensi syksynä näiden lisäksi esiopetusta järjestetään myös Vaahteraportin päiväkodin vuorohoitoryhmässä.
Muutoksia on luvassa myös Pähkinäpensaan päiväkodin eskaritoimintaan, sillä homeongelmien vuoksi remontoitavasta päiväkodista esikouluryhmät on tarkoitus siirtää korjaustöiden ajaksi väliaikaistiloihin.

Ensi syyskaudella Laitilassa arvioidaan olevan 96 esikoululaista, joista yli puolet, 54, asuu Kappelimäen koulunkäyntialueella. Untamalan koulunkäyntialueella asuu 10 eskari-ikäistä ja sekä Soukaisten että Suontaan koulunkäyntialueella heitä on 9. Itäkulman koulunkäyntialueella asuu 6 esikoulun ensi vuonna aloittavaa lasta, Kodjalassa puolestaan 5 ja Koveron koulunkäyntialueella 3.