He pyrkivät Pyhärannan johtoon

0
Pyhärantaan etsitään uutta kunnanjohtajaa. Kuva: Maria Suomi
Pyhärantaan etsitään uutta kunnanjohtajaa. Kuva: Maria Suomi

Pyhärannan kunnanjohtajan virkaa on hakenut 19 henkilöä. Haku päättyi torstaina kello 15.

Pyhärannan johtoon pyrkivät Katja Törrönen Raumalta, Merja Koski Uudestakaupungista, Anna Kuromaa Raumalta, Jyrki Moilanen Vuokatista, Matti Muukkonen Espoosta, Jukka Luoma Ruskolta, Vitali Tsizov Helsingistä, Peter Ramstén Sauvosta, Helena Erkkilä Turusta, Hannu Wuorela Kaarinasta, Raimo Laaksonen Turusta, Pekka Reiman Nastolasta, Juha-Pekka Mannila Nokialta, Jyrki Luukonlahti Espoosta, Antti Kuusela Keravalta, Kristiina Engblom-Pelkkala Tampereelta, Juuso Alatalo Mynämäestä, Marjatta Leino Espoosta ja Anitta Hietaniemi Hämeenlinnasta.

 

Lue lisää 12.2.2016 lehdestä