Iloista ystävänpäivää vietetään sunnuntaina

0

Eläkeliiton Laitilan yhdistys järjestää perinteisen Iloisen ystävänpäiväjuhlan Laitilan Urheilutalolla sunnuntaina 14.2.

Yhdistyksen puheenjohtaja Eero Sainio esittää tervehdyssanat ja Eläkeliiton puheenjohtaja Eeva Kuuskoski pitää juhlapuheen.

Laitilan pelimannit solistinaan Jari Helmisaari vie yleisön slaavilaisen musiikin tunnelmiin ja Aila Vuorinen esittää hauskoja murretarinoitaan. Peräkamarin pojat ja Iloiset laulajat tuovat juhlaan musiikkitervehdyksensä. Iloisten laulajien johtajana toimii Pasi Venho. Juhlan juontaa Ulla-Riitta Ylenius.

Yleisökin pääsee osallistumaan ohjelman tekoon. Ystävänlaulu ja muut tutut laulut lauletaan yhdessä. Ohjelmallisen osuuden jälkjeen vuorossa on runsaat arpajaiset ja tanssia. Laitilan soittokunta soittaa tanssimusiikkia. Soittokunnan solistina toimii Pasi Venho.

Juhla on avoin kaikille.