Joni Vainio-Kaila valittiin vuoden urheilijaksi

0
Joni Vainio-Kaila valittiin vuoden urheilijaksi. Kuva: Juhani Marttala
Joni Vainio-Kaila valittiin vuoden urheilijaksi. Kuva: Juhani Marttala

Kuusi SM-mitalia viime kaudella napannut aituri Joni Vainio-Kaila on Laitilan vuoden urheilija. Vuoden tulokas puolestaan on ampuja Niina Aaltonen, vuoden joukkue Jyskeen B-tyttöjen ringettejoukkue ja vuoden vetäjä joukkueen valmentaja Marlena Peltonen.

Valinnat julkistettiin keskiviikkona kaupungintalolla pidetyssä tilaisuudessa, jossa muistettiin myös kaikkia viime vuonna eri lajien SM-kisoissa mitaleita ottaneita.

– Vuoden urheilija on valittu nykyjärjestelmällä jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Nyt palkittavia on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Historiallista on myös se, että palkittavana on kaksi saman lajin joukkuetta, kertoi liikuntasihteeri Ilkka Simola. B-tyttöjen kullan lisäksi C-tyttöjen joukkue otti viime keväänä ringeten SM-hopeaa.

 

Lue lisää 12.2.2015 lehdestä