Laitilalainen Mivepa kasvatti liiketoimintaansa

0

Laitilalainen teollisuuden kunnossapitoon ja kantavan teräsrakentamiseen erikoistunut Mivepa Oy hankki helmikuun alussa omistukseensa euralaisen Blue Steel Oy:n kuljetinrullien valmistuksen koko liiketoiminnan.

Kauppa pitää sisällään kuljetinrullien valmistukseen tarvittavat koneet, laitteet sekä olemassa olevan varaston. Koko kuljetinrullavalmistustuotanto tullaan siirtämään Laitilan tehtaalle. Euran tehtaan työntekijät siirtyvät Laitilaan vanhoina työntekijöinä.

Samalla Mivepa siirsi koko tuotantonsa Ruskeasuontieltä Kaivolantie 8:aan suurempiin tiloihin. Nykyiset tilat ovat noin 1700 neliötä.

Nyt toteutuneella yrityskaupalla Mivepa Oy laajentaa tuotetarjontaansa. Yrityksen aiempi tuotanto ei tule muuttumaan. Se valmistaa edelleen kantavia teräsrakenteita, tekee teollisuuden huolto- ja kunnossapitotöitä.

Nyt toteutuneen yritysoston myötä työt tulevat yrityksessä lisääntymään. Muun muassa rullien valmistukseen tullaan tarvitsemaan tulevaisuudessa lisää työvoimaa.

Mivepa Oy on vuonna 2006 perustettu teollisuuden kunnossapitoon ja huoltoon erikoistunut yritys. Yrityksen vuoden 2015 liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa.