Laitilassa lähdetään liikkeelle talvilomalla

0

Ulkoliikuntaolosuhteet ovat Laitilassa talvilomaviikolla haastavat.  Kappelimäen koulun luistelukentälle on jäädytetty uusi pohjajää, mutta lähipäivien säästä riippuu saadaanko kenttä luistelukuntoon ja pysyykö jää koko viikon. Matikan hiihtoladut kaipaavat lisää lunta. Tällä hetkellä luisteluhiihto on jäisellä pohjalla on mahdollista kaikilla lenkeillä.

Perinteisen hiihdon latujen kuntoon saattaminen vaatii jo kunnon lumisadetta. Hiihto-olosuhteita kannattaa tiedustella suoraan jäähallilta puh. (02) 855 682 tai seurata kaupungin kotisivujen liikuntatoimen latutilanne -palstaa.

Uimakoulussa
vielä tilaa

Perinteinen talvilomaviikon uimakoulu järjestetään uimahallilla maanantaista perjantaihin 22.–26.2.

Opetusta annetaan neljässä ryhmässä siten, että kolme varttia kestävät alkeisryhmät alkavat päivittäin kello 9.30 ja 10.15. Vähän osaaville uimareille on tarjolla alkeisjatkoryhmä kello 11.30 ja uimataidoissa pitemmällä oleville jatkotekniikkaryhmä kello 12.15 alkaen. Alaikäraja on viisi vuotta ja osanottomaksu 4 euroa per kerta.

Uimakouluihin kannattaa ilmoittautua pikaisesti soittamalla uimahallille numeroon (02) 851063 maanantaista perjantaihin kello 15.30–20 ja lauantaisin kello 13.30–16. Mukaan mahtuu 10 lasta per ryhmä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kaikelle kansalle uimahalli on auki talvilomaviikolla arkisin jo kello 13 alkaen iltayhdeksään asti ja lauantaisin kello 13–17 sekä aamu-uinti keskiviikkona kello 6–8.30. Myös eläkeläisten ja veteraanien jumpat pidetään normaaliin tapaan. Ainoastaan kansalaisopiston jumpat ovat tauolla.

Jäähalli
avoinna päivisin

Jos ovat ulkoluistelukelit arvaamattomat, niin Jääkukko tarjoaa takuuvarman mahdollisuuden maksuttomaan luisteluun kaiket arkipäivät. Aamupäivät kello 9–12 ovat rauhoitetut mailattomaan luisteluun ja iltapäivisin kello 12.30–16 sallitaan mailojen käyttö.

Joulunajan tapaan alle 10-vuotiaat voivat aamupäivien mailattomilla vuoroillakin touhuta mailojen kanssa.
Lisäksi yleisöluisteluvuoro toimii normaaliin tapaan sunnuntaisin kello 12.15–13.40.

Saleihinkin
pääsee

Urheilutalon ja keskustan koulujen liikuntasalien vakiovuorot ovat harrastajien käytössä myös talvilomaviikolla, mutta kyläkoulujen salit aiempaan tapaan kiinni. Vakiovuorojen lisäksi on Urheilutalolla mahdollisuus pelata vaikka sulkapalloa päiväsaikaan varaamalla vuoron liikuntatoimistosta puhelimitse (050) 5180 589.

Urheilutalon alakerran painisalin kaksi pingispöytää ovat myös varattavissa käyttöön.

Urheilutalon vuorot ovat maksullisia.