Oppaiden jättiläispatsas luovutettiin Aila Vuoriselle

0
Jättiläispatsaalla palkittu Aila Vuorinen piti omannäköisen kiitospuheen ja kertoi yhden uusimman tarinansa kahdesta laitilalaisesta Arvosta, Kumpulasta ja Jurttilasta. Tero ja Kirsti Vuorela keskittyivät kuuntelemaan taitavaa sanankäyttäjää. Kuva: Eija Eskola-Buri
Jättiläispatsaalla palkittu Aila Vuorinen piti omannäköisen kiitospuheen ja kertoi yhden uusimman tarinansa kahdesta laitilalaisesta Arvosta, Kumpulasta ja Jurttilasta. Tero ja Kirsti Vuorela keskittyivät kuuntelemaan taitavaa sanankäyttäjää. Kuva: Eija Eskola-Buri

Aila Vuorinen, 77, on paitsi taitava sanankäyttäjä myös ilmiömäinen humoristi. Lämminhenkisen sarkasmi kukoisti myös maanantai-iltana Laitilan oppaiden julkistaessa kaikkien aikojen viidennen jättiläispatsaan saajan.

Tunnustuksen saaja arveli, että patsas luovutettiin hänelle, koska kolme muuta potentiaalista palkittavaa ei olisi päässyt paikalle. Vuorisen mielestä patsaan olisivat ansainneet Kalevanpojan viikate, Perttelin kirkko tai Kauppilan umpipiha.

– Kukaan noista kolmesta ei olisi kyennyt hakemaan patsasta. Minä sentään pysyn vielä jaloillani, nauratti Vuorinen.

 

Lue lisää 26.2.2016 lehdestä