Sunnuntaina hiihdetään yhdessä

0
Sunnuntaina ei tarvitse hiihtää yksin. Kuva: Jari Laurikko
Sunnuntaina ei tarvitse hiihtää yksin. Kuva: Jari Laurikko

Valtakunnallinen Yhdessä hiihtäen -päivä järjestetään eri puolilla Suomea tulevana viikonloppuna. Luvassa on yli 100 maksutonta tapahtumaa. Yksi niistä järjestetään Laitilassa.

Laitla Liikkuja ry järjestää hiihtotapahtuman Laitilassa Matikan kuntoradalla (osoite Hallitie 4, Laitila) sunnuntaina 7.2. kello 15, jolloin alkaa aikuisten hiihtokoulu.

Hiihtokoulu on tarkoitettu kaikenikäisille, mutta erityisesti kaikille niille aikuisille, joille hiihtotaito on päässyt ruostumaan tai uusi laji kiinnostaisi oppia. Paikalla on kaksi ohjaajaa opettamassa sekä perinteistä- että luisteluhiihtoa. Paikalla on nuotio makkaranpaistoa varten. Omat juomat ja makkarat mukaan.

Hiihto on monipuolista kestävyysliikuntaa, joka kehittää jalkojen ja käsien suuria lihasryhmiä, keskivartaloa ja selkää. Kaikki tervetulleita tapahtumaan! Tule joko oppimaan hiihtotaitoa maksuttomaan hiihtokouluun tai sitten hiihtämään ja nauttimaan yhdessäolosta ja ulkoilusta.

Suomen Latu kutsuu kaikki jakamaan uuden tai vanhan hiihtokuvan sosiaalisessa mediassa hashtagilla #yhdessähiihtäen. Kuvan voi jakaa omalla sivulla tai sivulla www.facebook.com/hiihtokuvahaaste. Suomen Ladun Yhdessä-päivien suojelijana toimii Mikko ”Peltsi” Peltola.

Laitla Liikkujien sunnuntain tapahtumalla on säävaraus. Mikäli tilaisuus perutaan keliolosuhteiden takia, tullaan tapahtuma järjestämään myöhemmin uudestaan paremmalla hiihtokelillä. Tapahtumistamme tiedotetaan Suomen Ladun tapahtumakalenterissa osoitteessa www.suomenlatu.fi/Tapahtumakalenteri ja Laitla Liikkujien Facebook-sivulla www.facebook.com/Laitla Liikkuja. Tapahtumasta voi kysellä myös sihteeriltä, Tarja Silokoskelta, puhelimitse 0400 836 407 (iltaisi) tai sähköpostilla laitla.liikkuja@gmail.com.