Tänään vietetään Lainan päivää

0

Laitilan kaupunginkirjastossa juhlistetaan Lainan nimipäivää tänään maanantaina 8.2. viettämällä sakoton päivä. Lainan päivänä voi palauttaa myöhästyneen lainan kirjastoon ilman myöhästymismaksua. Varausmaksut ja laskutetusta aineistosta muodostuneet maksut veloitetaan kuitenkin normaalisti.

Keskiviikkona 10.2. kirjastossa pelataan konsolipelejä. Kello 15.30–18.30 kirjastossa pelataan X-Box- ja PlayStation4 –konsolipelejä. Pelit ovat sallittuja kaiken ikäisille. Peli-ilta on osa Turun maakuntakirjaston Tietoa, elämyksiä ja taitoa pelaamalla –projektia.

Torstaina 11.2. kirjastossa kokoontuu Novellikoukku. Ilta alkaa kello 17.30. Novelleja lukee Hanna Vuola. Novellikoukuissa on valmistunut jo neljä peittoa.
Jatkossa hyväntekeväisyyteen neulotaan säärystimiä ja Syto-myssyjä. Mukaan voi ottaa 2,5–5 millimetrin sukkapuikot. Novellikoukut kokoontuvat vielä 10.3. ja 14.4. lukijoina Pekka Kuusisto ja Kari Aalto.