Kaksikymmentä näytäntöä Laitilan elokuvaviikolla

0
Spotlight-elokuvassa Boston Globe-lehti tutkii katoliseen kirkkoon liittyviä ahdisteluväitteitä ja tulee paljastaneeksi vuosikymmeniä jatkuneen salailun. Elokuva perustuu tositapahtumiin. Kuva: The Walt Disney Company Nordic
Spotlight-elokuvassa Boston Globe-lehti tutkii katoliseen kirkkoon liittyviä ahdisteluväitteitä ja tulee paljastaneeksi vuosikymmeniä jatkuneen salailun. Elokuva perustuu tositapahtumiin. Kuva: The Walt Disney Company Nordic

Tänä vuonna 80 vuotta täyttävä Laitilan Kino on täynnä toimintaa. Uutuuselokuvat nähdään digitalisoidussa teatterissa heti ensi-iltoina. Kinon neljäs elokuvaviikko järjestetään 14.–20. maaliskuuta, jolloin nähdään seitsemästä elokuvasta ja oopperataltioinnista yhteensä 20 esitystä. Viikon järjestämisessä Kinon yhteistyökumppaneina ovat Laitilan kaupunki ja Kalannin Säästöpankki.

Viikolla esitettävät elokuvat ovat sellaisia, jotka eivät jostain syystä ole mahtuneet Kinon normaaliin ohjelmistoon. Viikolla nähdään elokuvat Äkkilähtö, The Revenant, Spotlight, Mies, joka rakasti järjestystä, Takaisin pintaan, Kung Fu Panda 3 ja Son of Saul sekä Puccinin ooppera Tosca Baijerin oopperan versiona. Oopperan päärooleissa ovat Karita Mattila ja Juha Uusitalo. Oopperaelämystä täydentää väliaikatarjoilu.

Viikko tarjoaa monipuolista katsottavaa edullisin hinnoin perinteisessä ympär istössä. Saatavana on myös sarjalippuja.

Lisätietoja viikon tarjonnasta saa esitteistä ja osoitteesta www.laitilankino.fi sekä Kinon Facebook-sivulta.