Naperodisco villitsi Mukulavintissä

0
Kasper Raitamäki (vas.), Max Keskitalo, Sohvi Arola, Roni Huuhka, Milja Päivelin, Tuisku Mäkelä (polvillaan maassa), Meea Heinonen, Maisa Welling ja Maisa Reippainen bailasivat antaumuksella Mukulavintin 5-vuotissynttäreillä. Kuva: Hanna Hyttinen
Kasper Raitamäki (vas.), Max Keskitalo, Sohvi Arola, Roni Huuhka, Milja Päivelin, Tuisku Mäkelä (polvillaan maassa), Meea Heinonen, Maisa Welling ja Maisa Reippainen bailasivat antaumuksella Mukulavintin 5-vuotissynttäreillä. Kuva: Hanna Hyttinen

Perjantaina kello 11–12 välillä neuvolassa vierailleet saattoivat ihmetellä yläkerrasta kuuluvaa töminää. Syynä oli Mannerheimin Lastensuojeluliiton Laitilan yhdistyksen tilan, Mukulavintin, 5-vuotissynttärit. Synttäreitä juhlistettiin pitkin viikkoa ja perjantaina juhlat yltyivät discoksi asti.

Jo ennen kuin musiikki lähti soimaan, tanssilattialla kävi vilske. Siellä juostiin ja hypittiin. Kun musiikki alkoi soimaan, meno muuttui tanssiksi. Kunnes tanssi taas unohtui ja juokseminen alkoi. Musiikki, joka ei alun perinkään ollut kovin kovalla, peittyi nopeasti kiljahtelun alle.

 

Lue lisää 8.3.2016 lehdestä