Ukkolassa suunnitellaan elokuvaa äideille

0
Uudistunut Ukkola kutsuu isiä, enoja ja setiä viettämään aikaa yhdessä lasten kanssa. Kevään ensimmäisessä kokoontumisessa ohjaaja Mika Huuhka (vas.), Roni Huuhka, Nella Huuhka, Saana Holm ja Lauri Holm. Taustalla Marko Vilppala ja Kasperi Vilppala. Kuva: Pirkko Varjo
Uudistunut Ukkola kutsuu isiä, enoja ja setiä viettämään aikaa yhdessä lasten kanssa. Kevään ensimmäisessä kokoontumisessa ohjaaja Mika Huuhka (vas.), Roni Huuhka, Nella Huuhka, Saana Holm ja Lauri Holm. Taustalla Marko Vilppala ja Kasperi Vilppala. Kuva: Pirkko Varjo

Miesten ja lasten yhteinen Ukkola on taas käynnistynyt. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Laitilan yhdistyksen Mukulavintissä isät, sedät, enot, kummit tai ketkä tahansa lapselle läheiset miehet voivat viettää aikaa yhdessä lasten kanssa. Kevään jännittävin hanke on oman lyhytelokuvan tekeminen, Ukkolan uusi ohjaaja Mika Huuhka kertoo.

– Jos vain saamme tarpeeksi osallistujia, voimme toteuttaa noin viidentoista minuutin mittaisen elokuvan ja esittää sen äideille. Laitilan Kinon kanssa on jo sovittu, että pääsemme sinne pitämään esityksen.

 

Lue lisää 4.3.2016 lehdestä