Jyskeen C-ringetelle Suomen mestaruus

0
Suomen mestarit 2016. Kuva: Päivi Reiman
Suomen mestarit 2016. Kuva: Päivi Reiman

Laitilan Jyskeen C-ringette voitti Suomen mestaruuden viikonloppuna pelatussa ringeten C-nuorten SM- turnauksessa Tuusulassa.

Alkulohkossa kaatuivat Tikka ja Shakers, VG:n kanssa pelattiin tasan. Puolivälierässä kohdattiin Nurmijärven Seiskat. Jyskeen tytöt saivat tehokkuutta alkupeleissä kangertelluun maalintekoon ja peli päättyi Jyskeen selvään 6-1 voittoon. Välierässä  tuli vastaan Ilves. Tämän pelin Jyskeen tytöt selvittivät 3-1 ja tie finaaliin oli selvä.

Finaalissa vastassa oli Järvenpään Haukat. Valmennus onnistui vastustajan skouttauksessa hyvin ja tytöt esittivät parasta peliään. Puolustus hoisi Haukkojen maalintekoyritykset varsin mallikkaasti ja Jyskeen maalivahti Iida Lehti onnistui erinomaisesti. Kun vielä hyökkäyksissäkin onnistuttiin maalinteossa varsin hyvällä prosentilla niin mestaruus tuli selvin lukemin 5-2.

Jyskeen C-joukkue on pelannut varsin nousujohteisen kauden ja se huipentui nyt suomenmestaruuteen. Joukkueen päävalmentaja Petri “Peppi” Niemikko oli varsin tyytyväinen joukkueensa suoritukseen.

– Olen tosi ylpeä jokaisesta pelaajista. Joukkueessa on ollut erinomainen joukkuehenki ja se onkin vienyt joukkuetta eteenpäin niin peleissä kuin harjoituksissakin, Niemikko sanoo.

 

Lue lisää 12.4.2016 lehdestä