Laitilalaisopiskelija tapasi Tanskan prinssin

0

Laitilalainen Paula Pihlava, 26, pääsi tapaamaan ja kuulemaan Tanskan prinssi Joachimia ulkomaalaisille opiskelijoille suunnatussa konferenssissa viime lauantaina, kertoo Turun Sanomat.

180 ulkomaalaisella, Tanskassa asuvalla opiskelijalla oli ainutlaatuinen mahdollisuus tavata Tanskan prinssi Joachim ja samalla tutustua maan kansainvälisiin yrityksiin, kuten Maerskiin, Grundforsiin ja Novo Nordiskiin. Yksi konferenssiin osallistuneista nuorista oli Laitilasta kotoisin oleva Paula Pihlava, joka opiskelee nykyään Aalborgissa, Pohjois-Tanskassa.

– Oli erittäin mielenkiintoista päästä kuulemaan prinssi Joachimia. Se kertoo paljon siitä, miten matala hierarkia Tanskassa on, kun meillä ulkomaalaisilla opiskelijoilla on mahdollisuus tavata kuningasperheen jäsen hyvin epävirallisessa yhteydessä, Pihlava sanoo.

Pihlava on mukana kansainvälisessä nuorille suunnatussa urakehitysohjelmassa, joka tukee ulkomaalaisia opiskelijoita verkostoitumaan ja työllistymään Tanskassa.

 

Lue artikkeli Turun Sanomista