Laitilan Sanomat haastaa: Ylistä kotikylääsi

0

Mikä on parasta Untamalassa? Miksi kannattaisi muuttaa juuri Kaivolaan? Mikä on ihaninta Ihodessa, enkä mikä kirkonkylän palveluista on ylivoimainen?

Nyt laitilalaisilla ja pyhärantalaisilla on mahdollisuus kehua. Laitilan Sanomat nimittäin kaipaa ajatuksia lukijoidensa kotiseudusta: kerro meille, miksi juuri sinun oma kotikyläsi on Laitilan/Pyhärannan – tai jopa koko maailman – paras kylä.

Lähetä tiiviit ja napakat kehut perusteluineen meille 20.4. mennessä joko sähköpostitse toimitus@laitilansanomat.fi tai postitse tunnisteella Laitilan Sanomat – Kehu kylääsi, Keskuskatu 2, 23800 Laitila. Ylistysten lisäksi muista mainita, mistä kylästä kerrot sekä oma nimesi ja ikäsi.

Laitilan Sanomat käyttää kehuja kesälehti Suviplarissa, jonka teemana on tänä vuonna kylät. Tarvittaessa lyhennämme tekstejä.