Pyhärannan johtoon ehdotetaan espoolaista Muukkosta

0

Pyhärannan kunnanhallitus esittää kunnanjohtajan virkaan espoolaista hallintitieteiden maisteria Matti Muukkosta. Muukkonen työskentelee tällä hetkellä Agens Oy:n toimitusjohtajana.
Valtuusto tekee päätöksen kunnanjohtajan valinnasta maanantaina 18.4.

Pyhärannan kunnanjohtajaksi haki 19 henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin seitsemän hakijaa. Muukkosen lisäksi haastateltiin SDP:n eduskuntaryhmän elinkeinopoliittista asiantuntijaa Juuso Alataloa Mynämäeltä, Pyhärannan hallinto- ja vapaa-aikasihteeriä Katja Törröstä Raumalta, Tampereen yliopiston opettajaa Kristiina Engblom-Pelkkalaa Tampereelta, Hausjärven kunnan hallinto- ja talousjohtajaa Anitta Hietaniemeä Hämeenlinnasta, ammatti- ja aikuisopisto Novidan rehtoria Merja Koskea Uudestakaupungista, henkilöstösuunnittelijaa Juha-Pekka Mannilaa Nokialta.