Taukojumppavälineitä oppitunteja piristämään

0
Itäkulman koululaiset kaivoivat heti lahjoitusvälineet esiin ja käyttöön. Kuva: Hanna Hyttinen
Itäkulman koululaiset kaivoivat heti lahjoitusvälineet esiin ja käyttöön. Kuva: Hanna Hyttinen
Soukaisten koulun eskarit Okko Varjonen, Jone Salminen, Gina Valtonen, Kosti Vuorinen, Alissa Helkkula, Marika Ekroos, Vertti Mäkilä, Erik Halminen, Oliver Raittinen, Samuel Pullinen ja Iida Sulo ottivat liikuntavälinelahjoituksen vastaan innoissaan. Kuva: Hanna Hyttinen
Soukaisten koulun eskarit Okko Varjonen, Jone Salminen, Gina Valtonen, Kosti Vuorinen, Alissa Helkkula, Marika Ekroos, Vertti Mäkilä, Erik Halminen, Oliver Raittinen, Samuel Pullinen ja Iida Sulo saivat myös liikuntavälinelahjoituksen. Kuva: Hanna Hyttinen

Itäkulman koulun oppilaita ja Soukaisten esikoululaisia suosi arpaonni. He saivat torstaina liikuntavälinelahjoituksen, joka otettiin riemumielin vastaan molemmissa paikoissa. Paketissa oli liikuntaan kannustavia välineitä kuten jumppapallo ja tasapainolauta

Itäkulman koulussa tykätään liikkumisesta. Petter Saari, 10, ja Irina Saari, 11, kertovat, että välituntisin he pelaavat muun muassa pesistä.

– Ja minä käyn keinumassa, Irina lisää.

Itäkulman koululaiset ja Soukaisten eskarit osallistuivat Muuvit-liikuntaseikkailuun. Lounaisrannikon Osuuspankki arpoi liikuntaseikkailuun osallistuneiden alueensa koulujen ja eskareiden kesken taukoliikuntavälinesettejä. Osuuspankin Heidi Yli-Kaila kävi torstaina luovuttamassa lahjoitukset Itäkulmaan ja Soukaisiin.