10-vuotias Atlas-Fysio muutti Keskuskadulle

0
Hieroja Esa Lehtovaara ja fysioterapeutti Sari Lehtovaaran yritys Atlas-Fysio muutti isompiin tiloihin Keskuskadulle. Kuva: Hanna Hyttinen
Vaahtomuovirullat auttavat avaamaan jumiutuneita lihaskalvoja. Hieroja Esa ja fysioterapeutti Sari Lehtovaara näyttävät, miten rullia voi esimerkiksi käyttää. Kuva: Hanna Hyttinen

10 vuotta sitten perustettu Atlas-Fysio muutti linja-autoaseman läheisyydestä Keskuskadulle reilu kuukausi sitten. Uudet tilat tarjoavat neliöitä kaksinkertaisesti edellisiin verrattuna.

Entiset vaatekaupan tilat ovat kokeneet melkoisen muodonmuutoksen. Tilaan on remontoitu kolme hoitohuonetta sekä isompi jumppatila, jossa järjestetään myös hyvinvointi-iltoja.

– Aikaisemmin jouduimme vuokraamaan tilat hyvinvointi-iltoja varten, mutta nyt tänne mahtuu noin parikymmentä ihmistä kuuntelemaan, fysioterapeutti Sari Lehtovaara kertoo.

Sarin ja hierojana toimivan Esa Lehtovaaran yrityksen toiminta oli alussa pienimuotoisempaa. Esa teki hierojan töitä osa-aikaisesti ja Sari kävi Raumalla töissä. Pikkuhiljaa toiminta kehittyi niin, että kolmen vuoden kuluttua perustamisesta yritys työllisti molemmat täysipäiväisesti.

Lue lisää 29.4.2016 lehdestä