Jäätelökioskin menestys riippuu säästä

0
Tänä keväänä asiakkaille on maistunut muun muassa perinteiset mangomeloni ja rommirusina. Tosin uutuudetkin on otettu hyvin vastaan.  – Tämän kevään uutuudet ovat vadelma-lakritsi ja vaniljainen nougathetki, jäätelökioskiyrittäjä Daniela Kenton kertoo. Kuva: Hanna Hyttinen
Tänä keväänä asiakkaille on maistunut muun muassa perinteiset mangomeloni ja rommirusina. Tosin uutuudetkin on otettu hyvin vastaan. – Tämän kevään uutuudet ovat vadelma-lakritsi ja vaniljainen nougathetki, jäätelökioskiyrittäjä Daniela Kenton kertoo. Kuva: Hanna Hyttinen

Jäätelökesä alkoi Laitilassa totuttuun tapaan vappuviikonloppuna.  Jäätelökioskin menestys on kiinni säistä. Aurinkoisella ilmalla on jonoa ja sateisella ilmalla kioski kannattaa pitää kiinni.

Laitilan jäätelökioskiyrittäjä Daniela Kenton, 19, kertoo, että viime kesänä hän seurasi paljon sääennusteita, mutta tänä keväänä hän ei ole niitä vielä katsellut.

– Sitä on luottanut siihen, että aurinko paistaa vielä huomennakin. Nyt tosin on luvattu loppuviikosta sadetta ja viilenevää ilmaa. Silloin tulee taas varmaan enemmän seurattua ennusteita.

 

Lue lisää 10.5.2016 ehdestä