Kaksi maailman cup -hopeaa Laitilaan

0
Skeet-ampujat Niina ja Sami Aaltonen kisasivat edellisviikolla Saksan Suhlissa nuorten maailman cupissa. Niina tuli oman sarjansa henkilökohtaisessa kilpailussa toiseksi ja Sami voitti joukkuehopeaa. Kuva: Hanna Hyttinen
Skeet-ampujat Niina ja Sami Aaltonen kisasivat edellisviikolla Saksan Suhlissa nuorten maailman cupissa. Niina tuli oman sarjansa henkilökohtaisessa kilpailussa toiseksi ja Sami voitti joukkuehopeaa. Kuva: Hanna Hyttinen

Laitilan Silossa asuvat Rauman seudun urheiluampujia edustavat sisarukset, Sami ja Niina Aaltonen, osallistuivat skeetin nuorten maailmancupiin viime viikolla Saksan Suhlissa. Kotiin kelpasi palata, sillä molemmilla oli tuomisenaan hopeaa.

Niina Aaltonen, 20, tuli toiseksi alle 20-vuotiaiden naisten sarjassa. Hopeaa tuottanut tulos oli uusi suomenennätys. Niina paransi omaa ennätystään seitsemällä kiekolla ja suomenennätystä neljällä kiekolla.

Sami Aaltosella, 17, oli kotiintuomisina joukkuekilpailussa voitettu hopea.

 

Lue lisää 13.5.2016 lehdestä