Laitilasta kotoisin olevaa Leena Setälää esitetään sairaanhoitopiirin johtoon

0

Palvelualuejohtaja Leena Setälää esitetään uudeksi Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin johtajaksi.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hallitus esittää valtuustolle, että uudeksi sairaanhoitopiirin johtajaksi valitaan Kuopion yliopistollisen sairaalan kliinisten hoitopalvelujen palvelualuejohtajana toimiva, Laitilasta kotoisin oleva LT Leena Setälä.

Sairaanhoitopiirin valtuusto kokoontuu 14.6.

Setälä, 54, on antanut suostumuksensa valintaa varten.

Hallituksen puheenjohtaja Piia Elo toteaa, että valintatyöryhmä oli yksimielinen esityksessään.

– Leena Setälä osoitti haastatteluissa ja soveltuvuusarvioinnissa olevansa sopiva johtaja viemään sairaanhoitopiiri kohti uutta sotea ja toisaalta luotsaamaan piiriä menestyksekkäästi siihen asti, toteaa Elo.
Sairaanhoitopiirin johtajan virka tuli haettavaksi, kun sitä aiemmin hoitanut Olli-Pekka Lehtonen siirtyi Ahvenanmaan maakuntalääkäriksi 1.5.2016 alkaen. Virkaa haki 10 henkilöä ja lisäksi kolme henkilöä antoi suostumuksensa.