Miehet pahoinpitelivät keski-ikäistä naista

0

Tiistaina iltakymmeneltä Laitilassa kaksi miestä pahoinpiteli keski-ikäistä naista ja anasti tämän omaisuutta. Kun poliisi meni tapahtumapaikalle Keskuskadulle, tekijät olivat poistuneet urheilukentän suuntaan.

Naisen mukaan häntä lyötiin ja potkittiin sekä anastettiin hänen hallussaan ollutta omaisuutta. Tapahtuma keskeytyi, kun paikalle tuli vanhempi naishenkilö.

Poliisi tavoitti toisen epäillyistä myöhemmin saman illan aikana. Toinen epäilty on edelleen kateissa, mutta hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa. Epäilty on vuonna 1983 syntynyt paikkakuntalainen mies.

Tapahtuman silminnäkijöitä pyydetään ottamaan yhteyttä Uudenkaupungin poliisipäivystykseen virka-aikana numeroon 0295 417 476 tai sähköpostilla osoitteeseen vihje.uusikaupunki@poliisi.fi.