Palkkeessa avattiin eilen taidenäyttely

0
Palke 7:n Tähtikahviossa on esillä taidenäyttely, jossa on Reijo Elon kokoamia palapelejä sekä Jon Kauppilan maalamia ikoneita. Kuva: Hanna Hyttinen
Palke 7:n Tähtikahviossa on esillä taidenäyttely, jossa on Reijo Elon kokoamia palapelejä sekä Jon Kauppilan maalamia ikoneita. Kuva: Hanna Hyttinen

Palke 7:n Tähtikahviossa oli tiistaina juhlallinen hetki. Kahviossa oli cocktail-tilaisuus, joka alkoi nauhanleikkaamisseremonialla. Juhlaväelle tarjoiltiin kuohujuomaa ja cocktail-paloja. Kyseessä olivat Palkkeen ensimmäisen taidenäyttelyn avajaiset.

Näyttely sai alkunsa siitä, kun Palkkeessa ihasteltiin Reijo Elon palapeliharrastusta ja sen tuloksia. Elo on vuosien aikana rakentanut valmiiksi kymmeniä palapelejä, joista suurin on ollut 2 000-palainen.

– Palapelit ovat mukavaa ajanvietettä, Elo kertoo.

Palke 7:n taideäyttely on yleisölle avoin. Siihen pääsee tutustumaan vielä tänään perjantaina 20.5. esimerkiksi kevätmyyjäisten yhteydessä. Näyttely on avoinna joka päivä kello 8–15.30, paitsi perjantaina Palkkeen ja Laitilan Nuorisoverstaan yhteisten kevätmyyjäisten aikana, jolloin näyttelyyn voi tutustua kello 16 asti.

Lue lisää 20.5.2016 lehdestä