Kopittelun riemua välitunnilla

0
Kaikenlaiset pallot lentelivät ilmassa, kun Laitilan Kappelimäen koulu osallistui Miljoni kopei -kampanjaan. Kuva: Hanna Hyttinen
Kaikenlaiset pallot lentelivät ilmassa, kun Laitilan Kappelimäen koulu osallistui Miljoni kopei -kampanjaan. Kuva: Hanna Hyttinen

Kappelimäen koulun pihassa oli viime viikon keskiviikkona välitunnilla ilmassa kerrallaan kymmeniä palloja. Osa lensi kaverin räpylään ja takaisin, osa kimposi heittäjänsä käteen seinästä.

Varsinais-Suomessa viime viikolla järjestetty neljän päivän mittainen Miljoni kopei -kilpailu on osa valtakunnallista Suomen Pesäpalloliiton organisoimaa Miljoonia koppeja -kilpailua. Laitilasta siihen osallistuivat kaikki alakoulut.

Ahkerimmin Laitilassa kopiteltiin Itäkulman koululla, jossa heiteltiin peräti 1 847 koppia per oppilas. Toiseksi eniten koppeja otettiin Kappelimäen koulussa, jossa kopiteltiin 1 538 kertaa oppilasta kohden.

Varsinais-Suomessa koko kisan voittoon ylsi Turun lyseon koulu, jossa heiteltiin 6 178 koppia per oppilas. Kaikkiaan Varsinais-Suomessa otettiin 13 miljoonaa koppia neljän päivän aikana. Kilpailuun osallistui 58 koulua koko maakunnan alueella.

Katso videolta miten koululla kopiteltiin

 

Lue lisää 17.5.2016 lehdestä