Musiikkiopiston lukuvuosi päättyi konserttiin

0
Opettaja Jaakko Mattelmäki ohjasi jousiorkesterin esitystä. Kuva: Jasmiina Haarala
Opettaja Jaakko Mattelmäki ohjasi jousiorkesterin esitystä. Kuva: Jasmiina Haarala

Vakka-Suomen musiikkiopiston oppilaat ja opettajat järjestivät päätöskonsertin Laitilan kaupungintalolla kuluneen viikon maanantaina. Rehtori Jussi Kauranen avasi konsertin puheenvuorollaan, joka kertoi kuluneen lukuvuoden tavoitteista ja niissä onnistumisesta sekä musiikin merkityksestä.

– Musiikki saa meidät voimaan paremmin, hän painotti ja toivoikin, että musiikki kuuluisi ei vain jokaiselle ihmiselle vaan kaikkien kuntalaisten jokaiseen arkipäivään. Erityisesti hän nosti vuodesta esille yhteisöllisyyden ja yhdessä tekemisen, yhteismusisoinnin.

 

Lue lisää 3.6.2016 lehdestä