Naisen pahoinpidellyt vangittiin tiistaina

0

Laitilan keskustassa pahoinpitelyyn syyllistynyt 33-vuotias mies on vangittu tiistaina.

Poliisi sai viikko sitten tiistaina kymmenen aikaan illalla hälytyksen Laitilan Keskuskadulle, jossa kaksi miestä pahoinpiteli naista. Poliisin saapuessa paikalle tekijät olivat poistuneet paikalta urheilukentän suuntaan.

Asianomistajan mukaan häntä lyötiin ja potkittiin. Lisäksi hänen hallussaan ollutta omaisuutta anastettiin. Pahoinpitely keskeytyi, kun paikalle tuli vanhempi nainen. Poliisi tavoitti toisen epäillyistä miehistä myöhemmin saman illan aikana ja toisen epällyn miehen viime viikonloppuna. Mies vangittiin tiistaina.

Poliisi kiittää tapahtumasta ilmoittaneita sivullisia havainnoista. Tapauksen esitutkinta on edennyt ja asia siirtyy syyttäjälle syyteharkintaan kesäkuun 2016 aikana.