Nettisivujen uudistukseen ja palkkahallinnon itsekäyttöosion koulutukseen 25 000 euroa

0

Laitilan valtuusto myönsi yhteensä liki 25 000 euroa kaupungin uusien nettisivujen käyttöönottoon ja palkkahallinnon itsekäyttöosioon liittyvään koulutukseen.

Valtuutettu Pauliina Haijanen (kok) ei vastustanut määrärahan myöntämistä, mutta kritisoi sitä, että määrärahapyyntö tulee tässä vaiheessa, kun molemmat kuluerät olisivat olleet ennakoitavissa jo talousarvioita suunniteltaessa.

Kaupunginkamreeri Sari Laine myöntää, että palkkahallinnon itsekäyttöosioon liittyvä koulutus olisi ollut tiedossa jo talousarviota tehdessä, mutta kertoo sen jääneen kiireessä talousarvion ulkopuolelle. Sama koskee myös nettisivu-uudistusta, jota on kaupungissa tehty Laineen mukaan omien töiden ohessa.

– Nettisivujen käyttöönottoon on tullut viivästys. Niiden pitäisi syyskuun ensimmäinen päivä olla valmiina, Laine kertoo.