Pyhärannan uusi kunnanjohtaja esittäytyi kuntalaisille

0
Kunnanjohtaja Matti Muukkonen esitteli yleisötilaisuudessa myös perheensä, joka asui kuluneen viikon asuntoautossa Pyhärannan leirintäalueella. Perheeseen kuuluvat vaimo Laura ja lapset Ellen 9 ja Noel 7 vuotta. Nuorimmalla Minnealla ikää on 9 kuukautta. Kuva: Juhani Marttala
Kunnanjohtaja Matti Muukkonen esitteli yleisötilaisuudessa myös perheensä, joka asui kuluneen viikon asuntoautossa Pyhärannan leirintäalueella. Perheeseen kuuluvat vaimo Laura ja lapset Ellen 9 ja Noel 7 vuotta. Nuorimmalla Minnealla ikää on 9 kuukautta. Kuva: Juhani Marttala

Kouluista voisi kehittää koko kyliensä sivistyskeskuksia. Sitä mieltä on kesäkuun alussa Pyhärannan vt. kunnanjohtajana aloittanut Matti Muukkonen. Hän tapasi kuntalaisia maanantaina ennen valtuuston kokousta järjestetyssä tilaisuudessa, johon osallistuikin kolmisenkymmentä henkeä.

Häntä evästettiin siitä, että Pyhärannassa on kolme keskusta, joista Ihode suuntautuu selvimmin pois omasta kunnasta Raumalle. Muukkosen mielestä se voitaisiin kääntää voimavaraksi:

– Erilaisuudesta voitaisiin rakentaa erilaisia tarinoita eri kohderyhmille, minkä avulla kuntaan voitaisiin houkutella lisää asukkaita. Koulut myös voisivat erikoistua eri asioihin. Itse perusjakoon eli kolmeen vahvaan kyläkeskukseen ei ole tarve puuttua.

 

Lue lisää 10.6.2016 lehdestä