Karjurock 10 vuotta

0
Torstaina mitä luultavammin törmää laitilalaisiin. Kuva: Pressikuva.
Torstaina mitä luultavammin törmää laitilalaisiin. Kuva: Pressikuva.

Lokalahdella viikonloppuna järjestettävä Karjurock täyttää jo kymmenen vuotta. Vuosien aikana Karjurock on kasvanut pienestä kylätapahtumasta varteenotettavaksi suomalaiseksi festivaaliksi, joka kerää yhteen noin viisitoistatuhatta kävijää.

Kolmipäisen tapahtuman pääteema on tänä vuonna lähiruoka. Perinteisen festariruuan lisäksi alueelta löytyy muun muassa Zici Maalaiskana -pikaruokakonsepti sekä laitilalainen Western Grillers, joka tarjoaa amerikkalaistyylistä bbq-ruokaa grillistä ja smokerista.

Rockfestivaali alkaa torstaina perhepäivällä, jonne laitilalaiset yrittäjät lahjoittivat kaikille Laitilan peruskoululaisille liput. Torstain pääesiintyjä on Anna Abreu.
Perjantailta pitää mainita ainakin JVG ja kasarilegenda Bonnie Tyler. Päätöspäivä taas on omistettu Suomen kärkiartisteille, kun lavan valtaavat Jari Sillanpää, Kaija Koo, Roope Salminen ja koirat sekä Stratovarius.

Karjurock Uudenkaupungin Lokalahdella 14.–16.7.

 

Lue lisää 19.7.2016 lehdestä