Kelpo tuloksia Kalevan kisoista

0
Joni Vainio-Kaila juoksi hopeaa, vierellä valmentaja Mikko Rinne. Kuva: Sari Rinne.
Joni Vainio-Kaila juoksi hopeaa, vierellä valmentaja Mikko Rinne. Kuva: Sari Rinne.

Yhteensä viisi Laitilan Jyskeen yleisurheilijaa osallistui viikonloppuna käytyihin Kalevan kisoihin Oulussa.

Parhaasta tuloksesta vastasi Joni Vainio-Kaila, joka pokkasi 400 metrin aidoista hopeaa ajalla 52,02. Suomen ykkösaituri Oskari Mörön ollessa poissa, oli Vainio-Kailalla mahdollisuudet myös kultaan, mutta tällä kertaa vauhti ei aivan riittänyt vaan Suomen mestaruuden vei Petteri Monni ajalla 51,50.

Miesten 20 kilometrin kävelyssä Kari Laiho oli viides ajalla 1.43,49. Samaan sijoitukseen ylsi tytär, Venla Laiho, naisten kympin kävelyssä sekuntikellon pysähtyessä aikaan 54.03. Miesten kymmenottelussa Joonas Mäkinen sijoittui kymmenenneksi tuloksella 6080.

Positiivisimmasta laitilalaissuorituksesta vastasi seiväshyppääjä Teemu Hyytiä, joka oli miesten seiväshypyn lopputuloksissa upeasti neljäs, tuloksella 490. Mestaruuden vei Tomas Wecksten.

Lue lisää 26.7.2016 lehdestä