Autotehdas rekrytoi 30 henkilöä sisäisen logistiikan tehtäviin

0

Valmet Automotive on aloittanut rekrytointikampanjan 30 varastotyöntekijän palkkaamiseksi Uudenkaupungin autotehtaalle sisäisen logistiikan tarpeisiin. Lisähenkilöstöä tarvitaan aluksi Mercedes-Benzin A-sarjan ja jatkossa GLC-katumaasturin valmistukseen. Hakuaika päättyy 11.9.

A-sarjan vahva myynti sekä valmistautuminen GLC-mallin tuotantoa varten lisäävät henkilöstötarvetta autotehtaan sisäisessä logistiikassa, jonka vastuulla on muun muassa auton valmistusosien toimittaminen hitsaamon ja kokoonpanon tuotantolinjoille.

Koulutus tehtävään kestää neljä viikkoa. Hyväksytysti suoritetun työvoimakoulutuksen jälkeen Valmet Automotive tarjoaa vakituisen työn autotehtaalla.

– Sisälogistiikka on yksi keskeisistä toiminnoista niin kasvustrategiassamme kuin nykyisissä autoprojekteissamme. Panostamme sen toimivuuteen ja kehitykseen, ja siksi haemme nyt 30 varastotyöntekijää. Koska tarvitsemme lisähenkilöstöä nopeasti, aloitamme haastattelut ja valinnat välittömästi, kertoo Valmet Automotiven HR-asiantuntija Mari Pajunen.

Nyt alkaneen kampanjan myötä Valmet Automotive on kuluneen vuoden aikana rekrytoinut jo yli 100 henkilöä Uudenkaupungin autotehtaalle eri tehtäviin. Valmet Automotive jatkaa autonrakentajien rekrytointeja Mercedes-Benzin GLC-katumaasturimallin tuotannon tarpeisiin tämän ja ensi vuoden aikana.

Varastotyöntekijän tehtävään haetaan työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivujen tai TE-toimiston kautta.