Jazzkukon kävijämäärä ylitti viime vuoden

1

Jazzkukon taiteellinen johtaja ja tuottaja Kari Antila on jo saanut hyvää palautetta tämän vuoden festivaalista.

– Jazzkukko meni hyvin, ja ihan pelkkää positiivista on kuulunut kaupunkilaisilta. Takki on tällä hetkellä todella tyhjä, mutta se kompensoituu ihmisten palautteella, Antila sanoo.

Meksikolainen Luiz Marquez (vas.) ja Kari Antila lavalla festivaalin avauspäivänä. Kuva: Olli Sulin.
Meksikolainen Luiz Marquez (vas.) ja Kari Antila lavalla festivaalin avauspäivänä.
Kuva: Olli Sulin.

Mies on festivaalin kokonaisuuteen tyytyväinen. Alustavien lukujen mukaan lauantain pääkonsertissa oli kävjiöitä noin 650 ja koko festivaalilla yhteensä noin 1500. Tämä on enemmän kuin viime vuonna

– Tavoitteet saavutettiin. Kirkkopuiston konsertissa oli enemmän porukkaa kuin viime vuonna ja kaupungintalo oli jälleen täynnä.

Ensi vuonna uudestaan?

Uupunut Antila ei vielä ajattele kolmatta Jazzkukkoa, mutta on asian suhteen optimistinen.

– Tällä hetkellä menisin mieluummin lomalle. Jos kysyt minulta uudestaan kuukauden päästä, vastaus voi  olla eri sävyinen, mies nauraa.

– Varmaan taas festari tehdään, mutta ensin täytyy istua alas ja miettiä, miten tästä eteenpäin. Tottakai pyritään järjestämään Jazzkukko uudestaan.

 

Lue lisää 9.8.2016 lehdestä

1 KOMMENTTI

  1. Oli aivan loistava veto kaupungilta valita Kari Antila Laitilan vuoden Kukoksi 2014. Kansainvälisen tason jazzfestivaali Laitilassa on vaan jotain sellaista, joka ei olisi mitenkään muuten voinut järjestyä. Hatunnosto Kukon valitsijoille (tuskinpa itsekään arvasivat, mihin valinta voisi johtaa) ja valtava hatunnosto Kari Antilalle ahkeruudesta ja kotiseuturakkaudesta!

Kommenttien lisääminen on estetty.