Pesisnaisten kausi huipentui sarjanousuun

0
Sarjanousun varmistuttua tuuletukset olivat paikallaan. Kuva: Kalle Nyholm
Sarjanousun varmistuttua tuuletukset olivat paikallaan. Kuva: Maria Elo

Laitilan Jyskeen pesäpallon naisten edustusjoukkue osallistui kuluneella kaudella maakuntasarjan lounaislohkoon. Alusta asti sarjan kärkinelikossa keikkunut Jyske päätti kautensa viime lauantaina parhaalla mahdollisella tavalla eli sinetöimällä sarjanousun suomensarjaan ensi kaudeksi lyömällä kotiottelussa Rauman Feran jaksoin 2–0 (9–5, 24–4).

Lohkon 11 joukkuetta pelasivat kaksinkertaisen sarjan, jonka päätteeksi lohkovoittaja nousi suoraan sarjaporrasta ylemmäs. Ennen viimeistä ottelua Jyskeellä oli kasassa 43 pistettä ja Raumalla 42 pistettä.

Kolmanneksi jäi Kankaanpää 39 pisteellä, mutta sillä oli kaksi ottelua pelaamatta ja näin ollen vielä teoriassa mahdollisuus lohkovoittoon.

 

Lue lisää 2.9.2016 lehdestä